Beoordelingen van Kyushu Utrecht

Recente recensies

5.0
S
gisteren

Beste sushi van Utrecht!

Barbara
21 juli 2021

Altijd heerlijke, verse sushi, rijkelijk met de vis. Vlot bezorgd ook. Ik bestel nergens anders meer!

John Doe
20 juli 2021
MGH
20 juli 2021

Heel goed, vers en lekker

Jeroen
19 juli 2021

Altijd een feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
11 juli 2021

Geen aanrader. De California roll viel uit elkaar waardoor die niet te dippen was in de sojasaus. Bezorging was verder stipt op tijd en helemaal in orde.

Mary Brophy
8 juli 2021
Anoniem
6 juli 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

van Os
26 juni 2021

Super lekker eten van goede kwaliteit. Makkelijk de beste sushi van Utrecht. Geen goedkope troep zoals nu vaak goedkoop bij andere tenten te bestellen is. Aanrader!

Marcel
25 juni 2021

Weer goed gedaan Kyushu !!!!

Anoniem
23 juni 2021
Marcel
19 juni 2021

Ik bestel al jaren bij Kyushu, al jaren ben ik de uitmuntende kwaliteit gewend die Kyushu bied !!! weer uitstekend.

Steffan
19 juni 2021

Eten top. Duidelijk vers bereide sushi. Bezorging keurig op tijd.

Bas
13 juni 2021

Kyushu is voor ons al jaren de enige juiste plek om verse sushi te kopen. Wellicht wat aan de prijs, maar simpelweg de lekkerste. Altijd vers, altijd lekker. Groet van een tevreden klant

Martien
12 juni 2021

Prima zoals altijd!

Anton van Doorn
12 juni 2021

Veel sushi aanbieders in Utrecht, maar dit is verreweg een van de beste . Super strak gerold en echte verse vis. Geen vette sausen, sushi zoals Japan die heeft bedoeld!

Esmee
11 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en enorm snelle bezorging! (Rond 6 uur besteld, al om half 7 voor de deur!)

Hubert Bogerd
30 mei 2021
Frank
15 mei 2021

Altijd lekker en precies op afgesproken tijd beZorgd

Rianne Bollen
15 mei 2021

Zoals altijd erg lekker, maar de unagi had een niet lekkere bijsmaak.

Car
14 mei 2021
Marcel
12 mei 2021

Wederom weer de uitstekende kwaliteit die ik al jaren gewend ben van Kyushu !!!

Wilma
11 mei 2021

Het eten is zo ontzettend lekker! Heel vers, heel veel smaak en smaaknuances, echt een tractatie! Topklasse!

Teun
10 mei 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
2 mei 2021

De beste sushi ever.

Nicoline
29 april 2021

Prima sushi!

joop
28 april 2021

Echt lekkere sushi. Aanrader

Annemar Olthof
26 april 2021

Kyushu is de beste, lekkerste & eerlijkste sushi tent van Utrecht. Verse producten, goede kwaliteit en dat gecombineerd met een goede Japanse gastvrijheid! Wij komen vaak eten of bestellen het eten voor thuis. Heerlijk!

Lunet
21 april 2021
Bart
20 april 2021

Heerlijk eten, vers, exact op tijd geleverd en warme gerechten heerlijk op temperatuur

Melanie
19 april 2021

Heerlijke verse Sushi en hele snelle bezorging. Super bedankt.

Ivan
12 april 2021

beste in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendie
11 april 2021

Super snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 april 2021

Top kwaliteit eten, prettige service en snelle levering. Zeker een aanrader!

Stephan
9 april 2021

Hele goede Sushi! Wat mij betreft de beste in Utrecht.

Yvette
7 april 2021

Heerlijk gegeten, lekkere verse sushi

Rico & Mar
5 april 2021

Meerdere keren besteld. Blijft verassen. Kwaliteit is goed, hoeveelheid is goed en ze lezen de berichten die je typt. Ben zelf een paar keer in Japan geweest en deze sushi komt het meest overeen met wat ik veelvuldig in Osaka heb gegeten. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
3 april 2021
Michel
2 april 2021

Superlekker

Tal
2 april 2021

Geweldige sushi en vriendelijke service!

Arie
30 maart 2021

Super lekker en ook nog precies op tijd.

Sushi fan
28 maart 2021
Chantal Kamminga
28 maart 2021

De allerlekkerste sushi van Utrecht.

Amparo
27 maart 2021

Heerlijk en snel, zoals altijd

Hes
26 maart 2021

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling graag zo snel mogelijk wilde ontvangen. Ik kreeg mijn sushi pas na bijna twee uur (!) wachten.

Regine Kaasenbrood
26 maart 2021

werkelijk een prachtig aanbod van gerechten en de kwaliteit is super! Erg lekker dus - ik vind deze sushi het lekkerst van heel Utrecht. Daarom het hoogste beoordeling-cijfer , een 10 !!

Marije
25 maart 2021

Altijd heerlijke verse sushi! Ook de bezorging is top.

Esmée
24 maart 2021

Beste sushi van Utrecht!

Yvonne
24 maart 2021

Heerlijke verse sushi. En snel bezorgd!

Anna
20 maart 2021
Anoniem
16 maart 2021

Middelmatige sushi

Wytske
15 maart 2021

Beste sushi van Utrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 maart 2021

Het eten was zoals altijd op tijd en heerlijk fris en lekker!

Rico
13 maart 2021

Echt heerlijk. Haal meerdere malen bij kyushu omdat de prijs/kwaliteit verhouding echt top is. Ze lezen de opmerkingen en dat maakt de service top. Dank je wel.

Wendela Waller
12 maart 2021

Het was heerlijk! Alleen jammer dat de uramaki per 8 stuks gaan. Ik bestelde voor maar 1 persoon en had daarom liever 4x 4 stuks willen kiezen, ipv 2x 8 stuks.

marina
8 maart 2021

Buono, non commerciale della serie all you can eat. Qualita' e puntualita' nella consegna!

Anoniem
6 maart 2021
Loïc
3 maart 2021

Heerlijke sushi, zeer aan te raden.

J.
28 februari 2021

Weer heerlijke sushi. Blijft toch wel de beste uit Utrecht. Sushi zoals sushi bedoeld is.

Barbara
28 februari 2021
Anna
28 februari 2021
Anoniem
25 februari 2021
Halkes
21 februari 2021

Keurig op tijd, goede kwaliteit en ruim voldoende

juli
18 februari 2021
Robert
18 februari 2021

Sushi was heerlijk, bezorging echter wel 40 minuten te laat zonder enig bericht van het restaurant

Rico
15 februari 2021

Geweldig en echt heerlijk gegeten. Kwaliteit is echt super; goede verhouding rijst/ingrediënten. Zelfs met vriezen buiten is frituur goed bezorgd. Ze lezen de notities die bij een bestelling geplaatst worden ook en handelen er naar. Echt top. Bezorging was iets wat later dan aangegeven, maar niet problematisch. Zeker niet als het eten goed warm is, heerlijk is en ook later op de avond nog goed is (rijst droogt niet uit). Bedankt!

Katrien en André
13 februari 2021

Prachtige schotel, heerlijk vers. Aardige bezorger en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding: kwaliteit vele malen beter dan bij All you can eat restaurants.

Anoniem
13 februari 2021

Heerlijk gegeten en het eten was er zelfs vroeger dan eerst aangekondigd!

marijke
11 februari 2021
Pauline
11 februari 2021

Lekker gegeten, zoals altijd!

Fotodok
11 februari 2021

De bezorger was zeer vriendelijk. We hebben heerlijk gesmuld. Met liefde en aandacht gemaakt. Dank!!

Mies
5 februari 2021

Prima bezorging en eten

Arjeh
3 februari 2021

Twee uur voor gewenste tijd bestelling geplaatst, maar alsnog een uur te laat bezorgd. Enige excuus dat het druk was. Lekker etentje thuis in het water gevallen. De sushi zelf was lekker zoals altijd.

Regine Kaasenbrood
31 januari 2021

.. bestellen verliep heel soepel, prachtig aanbod van gerechten en de kwaliteit is super! Erg lekker dus, ik vind deze sushi het lekkerst van heel Utrecht. Daarom het hoogste beoordeling-cijfer, een 10 !!

Tessa
31 januari 2021

Super lekker!

Cirilo
31 januari 2021

Eten altijd geweldig! Bezorging erg traag vandaag. Ruim 50 minuten te laat

Jo
30 januari 2021

Het was koud

Paul
30 januari 2021
Frank
25 januari 2021

zoals gewend erg lekker en goed verzorgd. Helaas was er maar een soep bij ipv 2. Die 2e is nabezorgd maar dat was de verkeerde (en veel goedkopere) soep. Een smetje op de tot nu toe altijd goede ervaring met Kyushu

Anoniem
24 januari 2021

Heerlijk fris eten - bezorging stipt op aangekondigd tijdstip.

Gina van den Berg
24 januari 2021

Het was heerlijk. De bezorging was stipt op tijd!

Jor
23 januari 2021

Zoals altijd weer top!

Amparo
22 januari 2021

Heerlijk zoals altijd ☺️

Hans
20 januari 2021
anna
16 januari 2021
Susanne
11 januari 2021

Heel goede sushi, en altijd gezellige en vrolijke bezorgers :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 januari 2021

Top kwaliteit!

Vanessa
6 januari 2021

Their sushi is always tasty and they always deliver on time and are friendly.

Harold
5 januari 2021

Supersnel bezorgd, topkwaliteit!

Monique
5 januari 2021

Beste sushi van Utrecht en fijne bezorgservice!

MM
3 januari 2020

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monseigneur
2 januari 2020

Vis van goede kwaliteit!

Sabine Bal
1 januari 2020

Deel sushi was kapot.....

Paulina
1 januari 2020

Op tijd bezorgd! Super lekkere sushi:-)

Carrie
31 december 2020

Heerlijke sushi! Aanrader!

Sanne
27 december 2020

Altijd goed en vers! Ik bestel hier al 10 jaar en kom nooit meer ergens anders voor sushi. Het wordt altijd snel bezorgd en is super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Janknegt
27 december 2020

Heerlijke sushi, elke keer weer.

Paul
26 december 2020

Duur, maar de lekkerste van de provincie Utrecht. De Kyushurol is onovertroffen!

N.Name
22 december 2020

Dank! Lekkerste sushi in Utrecht, ook thuisbezorgd!

Jules
14 december 2020

Bestelling was niet compleet, een derde ontbrak. Werd gelukkig wel nabezorgd, maar pas nadat we uitgebreid moesten beschrijven wat er ontbrak en wat we hadden. Kon nog net een sorry vanaf bij de tweede bezorging. Eten was lekker, maar service ondermaats

ah
12 december 2020

Prima en prima service

Julius
9 december 2020

Super snelle bezorging, kwam 20 minuten eerder dan gepland, maar nog belangrijker.. Extreem goede sushi. De sashimi is super vers, de sushi ook! Mijn gouden tip is om minimaal 2 x de unagi (paling) te bestellen. Wat een goede kwaliteit.

thijs
4 december 2020

smaak erg vlak en saai, erg prijzig voor wat je krijgt. sushi met st. jacobschelp besteld maar zalm gekregen..

Maren Janssen
28 november 2020

Heerlijke sushi! De sushi rijst was perfect, rijkelijk gevuld! Opmerkelijk de maki tonijn, normaal niet mijn favoriet, maar deze is bijzonder vol smaak. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Aanrader om hier sushi te eten!

Anna
27 november 2020
EricfromUtrecht
25 november 2020

Op gevraagde tijdstip bezorgd. Lekker op smaak en nog goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger.

Guus
23 november 2020

Prima sushi, geen kritiek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachèl
22 november 2020

Zo vers en zo smaakvol. Kyushu onderscheid zich hierin van alle andere sushi tenten op de voortstraat! Wij zijn bigfan! Voor ons niets anders, zeker niet binnen deze prijs klasse

tevreden klant
21 november 2020

Precies op tijd heerlijke gerechten ontvangen!!

Monique
19 november 2020
sushilover
18 november 2020
Martien
18 november 2020

Erg goed! Heel vers en goede ingrediënten!

Tilly
15 november 2020

Het was weer erg lekker!! Warme gerechten goede temperatuur en sushi smaakvol. Extra sushi erg leuke service! Alles mooi opgemaakt en meer dan genoeg sojasaus, gember en wasabi bijgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wytske
14 november 2020

Heerlijke sushi

de Graaf
11 november 2020

Heerlijke sushi! Bezorging ook snel en op tijd

Tiny
11 november 2020

De beste sushi in Utrecht.

Jam Hair
9 november 2020

Super lekker en netjes bezorgd!

Lyda
5 november 2020

Heerlijk, echt genieten ! Prima op tijd bezocht. We hadden sushi en sashimi voor 4 personen; het was meer dan genoeg maar zo lekker dat alles opging!

Lijn
4 november 2020

Onomnomnom wat een lekkere zallempies weer! Heerlijke kwaliteitsvis. En die avocado, jammiedepammie! Als ik echt een coronadepressie heb dan bestel ik bij Kyushu en daarna gaat het weer iets beter.

Geert
2 november 2020

Altijd geweldige sushi, en snelle bezorging! Ik ben vanaf het eerste moment een zeer tevreden klant! :)

Pauline
28 oktober 2020

Snelle bezorging en lekker eten!

Rachèl
24 oktober 2020

Wooow, wat is de vis hier iedere keer weer vers. Dit zijn mensen met liefde voor de keuken en liefde voor eten! De ambiance is wat verouderd maar het eten is zo goed ik ben enorm fan!

Frank
24 oktober 2020

En supersnel bezorgd

Marlies
16 oktober 2020

Ultra lekkere sushi!!

EricfromUtrecht
14 oktober 2020

Bezorging binnen gevraagde tijdframe. eten bij bezorging nog lekker warm en prima op smaak. Vriendelijke bezorger.

Wilma
14 oktober 2020

Echt verrukkelijk! Alles vers en heel veel smaakvariatie.

Marit
14 oktober 2020

Weer heerlijk en snel bezorgd, zoals altijd hier!

Sjimmie de Jong
13 oktober 2020

Heerlijke sushi, super snel geleverd! Helaas kunnen we in deze tijden niet langskomen vanwege COVID

Michele van Zutphen
5 oktober 2020

Echt lekker en goede kwaliteit maar de enige reden dat ik soms naar een andere ga is omdat ze hier geen crisp onion sushi’s hebben of sushi’s met kip en soja siroop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
3 oktober 2020

Heerlijk en vers

AA
2 oktober 2020
Matthijs
27 september 2020

Heerlijk! Rijst perfect, vis super vers en smaakvol! Prijs kwaliteit uitstekend!

D. van Beek
25 september 2020

Super lekkere sushi! Heel scala aan soorten uitgeprobeerd en allemaal helemaal naaf wens.

Marianne
23 september 2020

Beste sushi van utrecht!

Anniek
23 september 2020

Heerlijk gegeten. We worden by Kyushu nooit teleurgesteld.

Koen
21 september 2020
RegineK
19 september 2020

WERKELIJK HEERLIJKE SUSHI ... smakelijk, de tonijn was pittig, de paling heerlijk van smaak en smeuïg .. en de grote garnaal vooraf werkelijk verrukkelijk. Om nog een te herhalen !

JPC
10 september 2020

De sushi van Kyushy is altijd goed! Veel en verse, boterzachte zalm! Wij kiezen niet anders meer!

Gerda Derksen
2 september 2020

Zoals altijd heerlijke gerechten! Salade met avocado is top!!

Marit
29 augustus 2020

Zoals altijd weer fantastisch, bijzondere sashimi's en het geld meer dan waard. Bezorging was ook op een regenachtige dag heel snel.

Julius
23 augustus 2020

Super sushi! Verse vis, lekkere gyoza’s, mooie smaken. Kregen er extra sushi nog bij for free. Aanraderrrr!

Piet van Rooijen
23 augustus 2020

Jammer dat ze 1 drankje vergeten waren. Voor de rest, alleen maar TOP👍

Minke
22 augustus 2020

Heerlijke sushi, bezorging mooi op de aangegeven tijd. Suggestie: minder wasabi en gember. We gooien vaak wat weg daarvan. En de sashimi (zalm) zou wat dunner mogen. Verder helemaal prima!

Jw
10 augustus 2020

Goeie sushi en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
9 augustus 2020

Halen hier regelmatig Sushi, Altijd keurig op tijd en heerlijke Sushi. Vooral de tempura Roll is heerlijk!

Marlou
8 augustus 2020

Veel te lang moeten wachten op onze bestelling. Na 1,5 uur pas alles ontvangen en we zelf de bezorger moesten zoeken want hij vond T adres niet.

Egbert Arkema
8 augustus 2020

Wij vonden het heerlijk

Anouk
8 augustus 2020

Heerlijke sushi, smaakte vers. Ook de warme gerechten vonden we lekker. Er zat een leuke verrassing bij voor mijn zoon die jarig was. Heel attent. Bezorging was exact op het aangegeven tijdstip! Fijn ook dat mijn opmerkingen bij de bestelling werden gelezen.

Joost
4 augustus 2020
Steven
30 juli 2020

Top sushi! Bestel hier regelmatig, altijd goede kwaliteit en netjes op tijd!

Rosemarie
25 juli 2020

Het is elke keer weer genieten!! De enige plek waar de sushi zo lekker is en de bezorging thuis is precies op tijd. Een echte aanrader!

Aad van Ierland
24 juli 2020

Wat mij betreft het beste restaurant voor sushi - rijst mooi op temperatuur, vlotte en aardige bezorger. Top.

P.
23 juli 2020
MvD
20 juli 2020

Voor ons was dit de eerste keer sushi sinds lange tijd, en de eerste keer dat we de sushi van Kyushu gingen proberen. En dat was een genot! Makkelijk bestellen, vlotte afhandeling, het was mooi ingepakt. (Meer dan) genoeg sojasaus, wasabi en gember erbij. En het allerbelangrijkste: heerlijk gegeten! Harstikke bedankt voor de fijne verrassing!

Nataliia
15 juli 2020

Great service and realy tasty!

Elise
12 juli 2020

Heerlijke sushi en vers

Arjan Vos
3 juli 2020

Altijd goede kwaliteit. Snel bezorgd.

EricfromUtrecht
28 juni 2020

Koude en warme shashimi besteld, Bezorging op aangevraagde tijdstip. Lekkere verse shashimi. Vriendelijke bezorger. Helaas was de warme shashimi vergeten en moest ik er achterna bellen.

Frank
17 juni 2020

Zoals al jaren de beste Sushi van Nederland! Zo lekker en vers!

Susan
15 juni 2020

Zoals altijd geweldige sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van Rooijen
14 juni 2020

Echt heerlijke sushi. Elke keer is het weer feest

Noortje
7 juni 2020
Marieke
7 juni 2020
aa
6 juni 2020
Theunissen
2 juni 2020

Snelle en goede service, betaalbaar.

AvM
31 mei 2020
Chantal
30 mei 2020

Altijd goede kwaliteit en heerlijk!!

Rebecca
27 mei 2020
Ariene van den Blink
24 mei 2020

goede kwaliteit, heerlijk en snel!

Cas
24 mei 2020

De sashimi mix was erg lekker. Smaakvolle vis en de sushi rijst was goed. Ook gyosa was smaakvol. Inktvis ringen helaas erg taai, die bestel ik niet opnieuw.

Anna
24 mei 2020

As always, fast delivery and delicious sushi!!

Wil
23 mei 2020

De beste Japanse Restaurant in Utrecht we zijn zeer blij met deze mensen.

Bas
21 mei 2020
Steven
21 mei 2020
Tijmen
20 mei 2020

Heerlijke sushi zoals altijd, alleen de tempura was dit keer niet heel knapperig.

Poeh
19 mei 2020

Zoals altijd erg lekker, nu kon het gelukkig worden bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
17 mei 2020

Super lekker! Box voor twee personen is genoeg om met drie van te eten. Bezorging ook netjes. Top!

Alexander
16 mei 2020
Anoniem
13 mei 2020

Beste sushi van Utrecht

Jacobse
12 mei 2020

Top zaak! Top kwaliteit steeds weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ana
12 mei 2020

The best sushi in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Luiteb
12 mei 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk!!! Alleen misten wij de sojasaus bij onze bestelling, vandaar 1 sterretje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
11 mei 2020

Altijd goed....

Rembrandt Boswijk
11 mei 2020

De sushi was als altijd erg goed, we zijn vaste klant. Alleen de gember/soja/wasabi ontbrak. Vergeten of moet je dat los bestellen tegenwoordig?

AnneMarie
11 mei 2020

Heelijk! Ik ken geen betere sushi in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
10 mei 2020
Querine
9 mei 2020

Fantastisch, zoals altijd!

Niels
4 mei 2020

Als altijd voortreffelijk, zowel smaak als kwaliteit. Onze eerste keuze sushi in Utrecht.

Jora
3 mei 2020
Michelle
2 mei 2020

Prima eten en bezorging,

Maikel
1 mei 2020
Olaf
30 april 2020

Gewoon topkwaliteit. Het enige wat ik misschien mis is meer keuze op het menu op combinaties, maar je kan het natuurlijk geheel per stuk samenstellen. Dat ga ik dan de volgende keer doen.

Oscar
30 april 2020

Eten was weer prima. De rijst zelf is wat machtig, niet héél verfijnd, maar dat kun je voor deze prijs misschien ook niet verwachten. Vis smaakt goed en vers. In tijden van strenge coronamaatregelen verbaasde het me wel dat de bezorger niet zoals al zijn collega's het tasje op de grond bij de deur zet, maar het me gewoon overhandigde. Ik hoop dat in de keuken zelf de regels wat strenger worden nageleefd.

Marleen
26 april 2020

Super lekkere, verse sushi, precies op tijd bezorgd!

Frank
25 april 2020

Lekker en best snel bezorgd

AnneMarie
19 april 2020

De lekkerste sushi van Utrecht!

Robin
16 april 2020

Gewoon de beste van Utrecht!!

Mr. Kaor Yamamoto
12 april 2020

Dear Sirs, how are you and how is the weather?

JH
12 april 2020

Super good weer

AM
11 april 2020
Anita Gerats
15 maart 2020

prima gedaan!

AJK
13 maart 2020

Erg lekker, vers en snel bezorgd!

Ariane
13 maart 2020
Richard
28 februari 2020
Marion Jacobse
19 februari 2020

Helaas toch een gratis fles witte wijn ipv sake. Eten was voortreffelijk!! Vers, mals, mooie combinaties. O, en had ik vers al gezegd!?

Erik
18 februari 2020

Was weer heerlijk! Niets op aan te merken :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
14 februari 2020

Beste sushi van Utrecht!

Surai
9 februari 2020
Jeroen
8 februari 2020

Was top ondanks niet juiste adres toch nette bezorging

Carlijn
3 februari 2020

Normaalgesproken is dit echt geweldige sushi. Maar, gisteren zaten er een paar stukjes echt harde avocado in. Niet allemaal gelukkig, maat toch jammer. Verder helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
3 februari 2020

Normaal altijd erg lekker maar dit keer was er avocado gebruikt die nog niet rijp was, dus te hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mgh
28 januari 2020

Netjes op tijd en lekker als altijd

Sushi affectionado
20 januari 2020

De beste in Utrecht wat mij betreft!

Gerarda
6 januari 2020

Heerlijke gerechten en snelle bezorging!!

Brieke Hillen
5 januari 2020

Heerlijke sushi, kwaliteit altijd goed

lefe
5 januari 2020
Wendie Cornelissen
4 januari 2020
Wendy
31 december 2020

Heerlijk maal! Super vers en

Sven
26 december 2019

Heerlijke sushi van echt verse vis

AnneMarie
25 december 2019
Juliette
24 december 2019

We bestellen regelmatig bij Kyushu! Altijd heerlijk eten. Beste sushi in Utrecht!

A. Sk
24 december 2019

Heerlijk, wat duurder misschien dat je gewend bent, maar de sushi is het meer dan waard. Heerlijke tonijn en zalm.

Lieke
24 december 2019

Half uur te laat bezorgd. Toen ik hier over belde kreeg ik een onbeleefd antwoord. Toen ik vroeg hoe ik gecompenseerd kan worden, kreeg ik als antwoord 'niet'. Slechte service. De maguro futomaki was niet met verse tonijn wat de prijs van 12,50 kan verantwoorden, maar met tonijn salade. Dit was niet zichtbaar op het menu. Teleurstellend. De sashimi was wel lekker

Frank
24 december 2019

Al vele jaren de beste sushi van Nederland!

Rosalie
22 december 2019
Judith
9 december 2019
Van der Helm
10 november 2019

Het geheel zag er al onverzorgd uit. Het lerk net of alles al een dag of langer gestaan had. Vis was verkleurd en de avocado was nergens te vinden. Ik ben na een paar happen gestopt. Niet tevreden dus. Bestelling en bexorging was ( online) wel goed geregeld.

Anna
1 november 2019

As always, good food quality and fast delivery! We will definitely order again.

Kirsten
15 oktober 2019

Eten is altijd erg goed! De beste uit de omgeving! Snelle bezorging

Gerarda
9 oktober 2019

Zoals altijd, heerlijke gerechten.

Henk Aarts
7 oktober 2019

Ik ben normaal erg tevreden over het eten en de bezorging, maar mijn bestelling van gisteren was een grote teleurstelling. De sushi en handrol was niet vers, de tempura nat, koud en vettig, en er ontbrak een handrol die ik nog bezorgdzou krijgen (maar niet heb gehad). ik vond dit vervelend.

Agnes
7 oktober 2019

De sushi was lekker maar de eend was helaas droog en taai

Anna
19 september 2019
Lars
9 september 2019

Erg goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
8 juli 2019

Kuyushu heeft echt de allerlekkerste sushi in Utrecht, misschien wel heel Nederland. Alhoewel vers eten in het restaurant toch het lekkerst blijft, is bezorging een mooi alternatief voor als je thuis van sushi wil genieten. Goede prijs-kwaliteit verhouding: twee volwassenen en kind zaten helemaal vol van omzet bestelling van €40.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Molly
19 juni 2019
Zeph
13 juni 2019

Beste sushi van Utrecht. Enige nadeel voor mij is de hoeveelheid plastic die bij een bestelling komt dus volgende keer kom ik gewoon op de Voorstraat eten

bert Tiggelers
11 juni 2019

zoals altijd erg lekker. Meer dan genoeg eten en ook wasabi, soyasaus en gember was meer dan genoeg.

Lijn
3 juni 2019

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
1 juni 2019
Pb
31 mei 2019

Lekker

Jeroen
25 mei 2019

Product niet vers

Frank
24 mei 2019

Beste Sushi van Nederland!!! Super vers en goed op smaak!

Anna
23 mei 2019

Altijd goed en vers. En vriendelijke medewerkers. Ons vaste adres voor sushi in Utrecht.

Jeroen
4 mei 2019

Altijd topkwalitijd, deze jongens

HViss
4 mei 2019
Anna
2 mei 2019

Er is voor mij geen andere plek waar ik sushi bestel: kyushu is de allerbeste! Alles is vers, smaakvol en wordt netjes tot aan je deur bezorgd. Het enige wat ik nog fijn zou vinden is dat je de sushi ook per 4 stukjes kan bestellen. Er kan dan nog meer gevarieerd worden.

Amela
28 april 2019

Altijd geweldige sushi, super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sw
25 april 2019

Altijd fantastisch!! Heerlijk gegeten, bestelling ongeveer op de juiste tijd. Zeker een aanrader! (Alleen de twee blikjes cola vergeten)

Edith
24 april 2019

De maki en rolls waren zoals altijd voortreffelijk maar de tempura groenten echt niet te eten. Waren helemaal luchtdicht in plastic bakje verpakt en volkomen slap.

Niels
11 april 2019

Supersnel bezorgd en absoluut de beste sushi van Utrecht

Sophie
3 april 2019
Margriet
2 april 2019

De beste sushi in Utrecht

Aad van Ierland
30 maart 2019
Hanne Arnold
25 maart 2019

De extra gember, wasabi en soya saus waar ik om vroeg royaal gekregen. De Sushi- Sashimi mix was verrassend lekker en met voor mij nieuwe smaken. De Sakemaki en Tekkamaki waren voortreffelijk en allemaal goed op temperatuur.....Heerlijk. Bezorging was uitstekend en snel. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
20 maart 2019

Lekkere sushi, die supersnel werd bezorgd!

Leslie Ha
20 maart 2019

Alles was heerlijk. Ik ging voor de klassieke tekkamakki, een frisse Tokyo temaki, een feestelijke Kyushu roll en ook nog een gezellige inari. Super. Ik had 18.30 als levertijd gekozen, en de bezorger stond voor de deur om 18.30.

EricfromUtrecht
14 maart 2019

Eten gevraagde tijdstip bezorg, lekker vers en goed op smaak. Vriendelijke bezorger.. TIP voor bezorger : helm afdoen ? (zeker bij bezorging in de avond)

Anne
13 maart 2019

Snel bezorgd, fijn! En erg lekker allemaal. Blijft onze favoriet.

Katie
10 maart 2019

Al jaren mijn favoriete sushi in Utrecht! Bezorging altijd binnen 20 min :-)

EricfromUtrecbt
10 maart 2019

Snelle bezorging, ongeveer 15 minuten ipv de aangegeven 45 minuten. Eten goed. Op smaak en bezorgd door een vriendelijke bezorger. Prima zo, niets meer aan.doen. ?

Maurice
9 maart 2019

Lekkerste vis, supervers.

Andre
4 maart 2019

De beste sushi van Utrecht. Geen twijfel over mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sus Goudsmeden
1 maart 2019

Boontjes waren lekker warm en vers. sushi is altijd vers en altijd leuk dat er een paar kleine hapjes extra bij zitten om de bakjes mooi vol te maken. Beste sushi van Utrecht

Amela
28 februari 2019

Altijd vers, altijd lekker. Beste sushi van Nederland!

ericfromutrecht
27 februari 2019

Eten warm bij bezorging. Goede hoeveelheid en lekker op smaak. Bezorging mag vriendelijker.

Hein
25 februari 2019

Altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter sterk
18 februari 2019

Vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Overbosch
17 februari 2019
Ricardo
15 februari 2019

op tijd en lekker :)

Marielle
11 februari 2019

De lekkerste sushi van Utrecht. Aardige bezorger en op tijd (ondanks de stromende regen)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ericfromutrecht
9 februari 2019

Buiten bezorguren wilde Kyushu mijn bestelling bezorgen. Snelle bezorging binnen 10 minuten, lekker verse sashimi bezorgd door zeer vriendelijke bezorger.

Tineke
29 januari 2019

Heerlijk en vlotte bezorging

Marieke
28 januari 2019

Supersnel siperlekker

Frank
18 januari 2019

Al ruim 15 jaar de beste sushi van heel Nederland! Ze weten precies hoe ze heerlijke kwalitatieve sushi moeten maken! Constante kwaliteit.

Victor
16 januari 2019

Tempura garnalen slap en snotterig.

M.
7 januari 2019

De bel deed het niet, fijn dat de bezorger telefonisch contact zocht.

Marcel
7 januari 2019

Al jaren de nummer 1 voor mij in Utrecht !!!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carine
31 december 2019
Ralph
24 december 2018

Beste sushi van Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
22 december 2018

Superlekker en vers. Smaakte goed. Duurde even maar liever wachten op goede sushi dan snelle in elkaar gedraaide droge rommel!

Peter
22 december 2018

Be bezorging was op zich prima maar zeker een uur te laat. We moesten zelf bellen waar ons eten bleef. Want we hoorden niets

Femke
18 december 2018
P.T.
5 december 2018

Sushi was average, if you know what real sushi is. Fish didn’t seem that fresh. Delivery was super fast and punctual!

Martijn
5 december 2018

Heerlijk gegeten; supersnelle levering. BedNkt!

Mieke
27 november 2018

Prima bezorging altijd lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merieke
26 november 2018

Iedere keer weer heel erg lekker en erg snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
7 november 2018

Super vriendelijke bezorger die bij vertrek nog even de grap maakte, pas op het is verslavend hoor! Hij had gelijk, eten was top!!