Beoordelingen van Kyushu Utrecht

Recente recensies

5.0
Anne
26 juni 2022

De sushi was top zoals altijd, maar de sojasaus was niet lekker, en ook anders dan vorige keer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
26 juni 2022
AvH
24 juni 2022
Linda
24 juni 2022

Incomplete bestelling. Kan gebeuren. Gebeld maar ik moest maar accepteren wat ik kreeg omdat het bijna dezelfde waarde was. Ik wilde sashimi ipv sushi. 2,50€ duurder. Geen excuses geen geld terug. En dat voor een trouwe klant.

Trevor
24 juni 2022

Was weer super lekker!!

Tilly Zuidema
18 juni 2022

Het was weer heerlijk!! Vis vers en heel goed van smaak. Bezorging ook snel. Blijf hier bestellen!

A
15 juni 2022
Femke
10 juni 2022
Lisette
6 juni 2022

Gewoon goed! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
6 juni 2022

Lekkerste sushi van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmar
2 juni 2022
Anoniem
29 mei 2022
Mark
16 mei 2022

Wij eten graag bij Kyushu op de Voorstraat, maar deze bestelling sloeg nergens op. De eendenborst, saté en lamskoteletjes waren koud (niet lauw, maar koud), de inktvisringetjes waren koud, slap en taai, de kippenpootjes koud en uitgedroogd. De rainbowrolls met verschillende soorten vis bestond grotendeels uit surimi uit een pakje, bij de bestelling zat geen wasabi en geen gember. Ik heb mijn teleurstelling gemeld, maar meer dan ‘de bezorgde maaltijden zijn nu eenmaal wat minder lekker dan die in het restaurant’ kwam het niet. We zijn echt heel teleurgesteld, want we hebben zeker eenderde deel van dit niet bepaald goedkope feestmaal (90 euro) weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
8 mei 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk! Super sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
2 mei 2022

Weer uitstekend !!! en ik kan dit gerust zeggen naar vele jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
1 mei 2022
Niels
1 mei 2022

Snel accuraat en lekkere Sushi

Eva
29 april 2022
L
29 april 2022
Yu
28 april 2022

Goeie sushi! Snel bezorgd :D

LvB
26 april 2022

Zoals gewend heerlijk!

EricfromUtrecht
24 april 2022
Eva
24 april 2022

Ik bestel (bijna) altijd de tuna temaki, maar dan met normale tonijn ipv pittige tonijn. Helaas waren ze dat vanavond vergeten te verwerken, maar verder is dat altijd goed gegaan. Kwaliteit is de beste van Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
24 april 2022
Karin
7 april 2022

De lekkerste sushi van Utrecht!

Stan
2 april 2022

Werd snel bezorgd. Kwaliteit goed, 5 sterren, alleen rook de Ikura erg vreemd, naar conserveer- of schoonmaakmiddel, die hebben we maar niet opgegeten.

Vincent
29 maart 2022

Keurig, vers, smaakvol. Genoten!

S
29 maart 2022

Weer complimenten voor de smaak. Echt de beste sushi van Utrecht! Helaas wel weer lang moeten wachten (meer dan een uur). Zou fijn zijn dat als je bestelt via Kyushu's website er ook een soort melding wordt gegeven als het langer duurt dan de verwachtte tijd.

Sanne
27 maart 2022

Al ruim 10 jaar bestel ik sushi bij Kyushu en het is absoluut de beste in Utrecht. Altijd super vers, heerlijk en wordt snel bezorgd.

JAC van Wegen
25 maart 2022

Zoals altijd, goede sushi

Wendy
18 maart 2022

Verder dan vers. Wij zijn fan en lusten geen andere sushi meer.

Mylene Jansen
14 maart 2022
Emma
14 maart 2022

Heel verse sushi, heerlijke smaak van onder andere de zalm en avocado.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 februari 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Dave
16 februari 2022

Snelle bezorging en erg goede sushi!

Richard
14 februari 2022

Er was aangekondigd dat we een fles wijn cadeau zouden krijgen. Deze zat echter niet bij de bezorging.

Lisette
9 februari 2022

Altijd goed en ook dit keer. Dank!

david de waard
5 februari 2022

dit restaurant was in het verleden wel goed maar al jaren niet meer besteld, en was nu echt waardeloos de 'chef' weet duidelijk niet hoe die sushi moet maken , rolletjes waren erg slecht gerold, rijst aangebrand leek in de verste verte niet op sushi, en vanmorgen hadden we allebij zware buikklachten . hier NOOIT bestellen

Paul
3 februari 2022
Daniel
30 januari 2022

Beste sushi van utrecht. Kleine note: als je er een fles wijn bij cadeau geeft zorg dat hij helemaal vol is en geen fles waar al een glas uit geschonken is😂😂😂

Sander
29 januari 2022
Bibi
22 januari 2022

Beste sushi in town! Heerlijk vers en smaakvol.

Gunsu Sahin
21 januari 2022
Sonja Noort
20 januari 2022

De sushi was heerlijk. Goede kwaliteit. Ook de service van top.

Eva
16 januari 2022

Zoals altijd weer super kwaliteit sushi!

Alette
15 januari 2022

Heerlijke sushi, zoals altijd

Niels
15 januari 2022

Bij ons staan jullie bekend als de beste sushi van Utrecht. Normaal zijn kwaliteit en bezorging 5 sterren. Helaas afgelopen vrijdag niet, bezorging was meer dan uur te laat. Kan gebeuren, maar dan moet je niet zeggen als ik bel dat ie net de deur uit gaat, en het dan nog meer dan een half uur duurt. Kwaliteit was onder de maat voor jullie begrippen, zalm en coquille taai, zeker niet vers. Rijst enigszins droog. Natuurlijk krijgen jullie het voordeel van de twijfel. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij de beste sushi van Utrecht. Wilde dit laten weten omdat jullie er om vroegen 😉

Carine
7 januari 2022
Femke
6 januari 2022

Het zag er perfect verzorgd uit en smaakte heerlijk!

Jacobus
30 december 2021

Altijd fantastisch! Rijst op de goede temperatuur, verse producten en vakkundig bereid. Steeds weer een klein feestje met deze heerlijke sushi.

Michel
19 december 2021

Na lang weer eens sushi van kyushu bestelt en echt wel iets lekkerder dan sushi van grotere ketens. Was heerlijk. Wel m’n frisdrank gemist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fina
18 december 2021

Alles was heeel erg lekker. 1 Nigiri was per ongeluk verkeerd. Maar de uramaki en andere rolls waren erg lekker! Spiderroll is een aanrader!

-
17 december 2021

Late bezorging en slechte communicatie. Uiteindelijk kwam het eten na 1,5 uur aan, loempia's waren koud en slap. Sushi helaas niet meer zo goed als voorheen. Bezorger weigerde het eten naar boven te brengen.

Stephan
17 december 2021
Shamida Smulders
15 december 2021

Het eten was echt top. Weinig zaken die zoveel kwaliteit hebben in Utrecht. Ga zo door!

Hasan
14 december 2021

Heerlijke sushi

Marjo Teuns
12 december 2021

We hadden om 17:30 besteld, het zou er om 18:15 zijn en het kwam uiteindelijk pas om 19:20. Erg jammer dat we zo ontzettend lang moesten wachten en er werd ook geen korting of tegemoetkoming voorgesteld nadat we al 2 keer gebeld hadden. Helaas voor ons de reden om naar andere goede sushi op zoek te gaan.

Andrea
10 december 2021
Daniel De bont
5 december 2021

Beste sushi van utrecht!

B
5 december 2021

Dank weer! Was weer top. Die vis is echt lekker. Geen gekke dingen als mayo, gewoon pure, echte sushi. Blijft wel erg zout. Idee om minder zout in rijst en soyasaus te doen? Of als optie te geven?

Nicole
3 december 2021

Het eten kwam pas een half uur na de aangegeven tijd. In totaal dus een uur en kwartier gewacht op mijn bestelling. De bezorger is 25 minuten onderweg geweest met mijn bestelling, blijkt uit een telefoontje met Kyushu. Alle warme gerechten waren dus koud. Voorheen zaten er 2 flesjes sojasaus bij, nu maar een. Ik had gevraagd om cola zero maar kreeg gewone cola.

Kolonel K.
25 november 2021

Zeer aangenaam verrast door de kwaliteit van het gebodene.

Bart te Winkel
19 november 2021
Sophia
17 november 2021

Vers, lekker van smaak, mooi gerold & fijn gesneden. Ik kwam wat te laat, de warme gerechten waren warm gehouden.

Tineke
10 november 2021

Altijd weer de allerbeste sushi!

L
6 november 2021

Half uur te laat , moest erachter aan bellen , warme gerechten waren lauw

EricfromUtrecht
31 oktober 2021

Gebakken rijst met paling nog goed warm bij bezorging en zoals altijd lekker op smaak. Sashimi smaakte naar zeebanket, lekker hoor altijd de sashimi van Kyushu.

Rianne Fisscher - van Zoelen
24 oktober 2021

Altijd weer heerlijk eten zonder opsmuk. Alleen jammer dat de blikjes Fanta vergeten zijn mee te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia Twigt
4 oktober 2021

Ik had een bestelling geplaatst om 19.15 en ik heb drie kwartier later nog niks ontvangen. We hebben drie keer gebeld omdat we om 20.00 uur weg moesten voor een voorstelling. Na de tweede keer bellen werd er gezegd dat ik geduld moest hebben en dat de bestelling onderweg was, maar die bleek uiteindelijk niet onderweg te zijn. Ik vond de manier waarop ik werd behandeld niet echt vriendelijk en meedenkend. Ik kom al jaren bij jullie voor sushi en vind het heel erg lekker. Normaal is de service ook goed, maar dit vond ik echt niet fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
2 oktober 2021

Weer genoten, alleen was het deze keer wel extra zout. Te veel zout. Verder heerlijk vers en smaakvol. Bezorging ook weer top.

Nicoline
29 september 2021

Eten prima en bezorger vriendelijk. Maar een vol uur wachten vind ik te lang, zeker op een woensdag.

Esmee
29 september 2021

Zoals altijd weer super!

Steffan
19 september 2021

Heerlijke sushi op tijd bezorgd.

JM
16 september 2021

Het was weer top, alleen zate er voor de tweede keer geen blikjes cola bij...

Dayenne
14 september 2021

Zoals altijd weer supergoed!

Sandra
11 september 2021

Over het algemeen prima Maar de sushi met 'gebakken' tonijn was gemaakt met tonijn uit blik. Misleidend en echt niet lekker. De minloempias die ik voor de kinder had besteld waren ook taai en niet vers.

Lotte
1 september 2021

Heerlijk. En super dat de bezorger mijn huis in 1x vond (gaat vaak mis).

ericfromutrecht
30 augustus 2021

Binnen aangegeven tijdframe bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten bij aankomst nog lekker warm en zoals altijd heerlijk op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Addie Knispel
29 augustus 2021

Altijd al de beste sushi van heel Utrecht

Mer
27 augustus 2021

Heerlijk, snel bezorgd en genoten

Steven
26 augustus 2021
Percy
24 augustus 2021

Goede kwaliteit sushi en sneller gemaakt dan de verwachtte tijd.

Ariane Schottelndreier
23 augustus 2021

veel te veel plastic! Dit kan en moet anders. Daarnaast graag meer keuze voor vegetariers. Verder graag op de site mogelijkheid om in te vullen of je wel/geen stokjes erbij wilt en wel/geen sojasaus en wasabi. Ook graag de mogelijkheid om cola Zero te kiezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
21 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi gegeten. Beste kwaliteit van Utrecht.

Angelo van de Weerd
19 augustus 2021

Altijd top hier

Sushi-eter
17 augustus 2021

Lekker hoor! De zalm is kakelvers. Komt zo uit de zee gezwommen, mijn mond in. En hij nam zijn vriendje avocado mee. Soms is de avocado hier wat hard, maar vandaag botertjezacht. Echt puik!

Van D.
31 juli 2021
Jeroen Langeslag
31 juli 2021

Geweldig eten, de beste sushi die ik in Nederland gegeten heb! Ten zeerste aan te raden!

Arno
29 juli 2021

Niet zo netjes gerold deze keer, viel snel uit elkaar en zag er niet verzorgd uit. Eerdere bestellingen waren beter.

Kalfsbeek
27 juli 2021
Menderez Kara
26 juli 2021

Lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
23 juli 2021

Beste sushi van Utrecht!

Barbara
21 juli 2021

Altijd heerlijke, verse sushi, rijkelijk met de vis. Vlot bezorgd ook. Ik bestel nergens anders meer!

John Doe
20 juli 2021
MGH
20 juli 2021

Heel goed, vers en lekker

Jeroen
19 juli 2021

Altijd een feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
11 juli 2021

Geen aanrader. De California roll viel uit elkaar waardoor die niet te dippen was in de sojasaus. Bezorging was verder stipt op tijd en helemaal in orde.

Mary Brophy
8 juli 2021
Anoniem
6 juli 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

van Os
26 juni 2021

Super lekker eten van goede kwaliteit. Makkelijk de beste sushi van Utrecht. Geen goedkope troep zoals nu vaak goedkoop bij andere tenten te bestellen is. Aanrader!

Marcel
25 juni 2021

Weer goed gedaan Kyushu !!!!

Anoniem
23 juni 2021
Marcel
19 juni 2021

Ik bestel al jaren bij Kyushu, al jaren ben ik de uitmuntende kwaliteit gewend die Kyushu bied !!! weer uitstekend.

Steffan
19 juni 2021

Eten top. Duidelijk vers bereide sushi. Bezorging keurig op tijd.

Bas
13 juni 2021

Kyushu is voor ons al jaren de enige juiste plek om verse sushi te kopen. Wellicht wat aan de prijs, maar simpelweg de lekkerste. Altijd vers, altijd lekker. Groet van een tevreden klant

Martien
12 juni 2021

Prima zoals altijd!

Anton van Doorn
12 juni 2021

Veel sushi aanbieders in Utrecht, maar dit is verreweg een van de beste . Super strak gerold en echte verse vis. Geen vette sausen, sushi zoals Japan die heeft bedoeld!

Esmee
11 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en enorm snelle bezorging! (Rond 6 uur besteld, al om half 7 voor de deur!)

Hubert Bogerd
30 mei 2021
Frank
15 mei 2021

Altijd lekker en precies op afgesproken tijd beZorgd

Rianne Bollen
15 mei 2021

Zoals altijd erg lekker, maar de unagi had een niet lekkere bijsmaak.

Car
14 mei 2021
Marcel
12 mei 2021

Wederom weer de uitstekende kwaliteit die ik al jaren gewend ben van Kyushu !!!

Wilma
11 mei 2021

Het eten is zo ontzettend lekker! Heel vers, heel veel smaak en smaaknuances, echt een tractatie! Topklasse!

Teun
10 mei 2021

Heerlijk gegeten

Wendy
2 mei 2021

De beste sushi ever.

Nicoline
29 april 2021

Prima sushi!

joop
28 april 2021

Echt lekkere sushi. Aanrader

Annemar Olthof
26 april 2021

Kyushu is de beste, lekkerste & eerlijkste sushi tent van Utrecht. Verse producten, goede kwaliteit en dat gecombineerd met een goede Japanse gastvrijheid! Wij komen vaak eten of bestellen het eten voor thuis. Heerlijk!

Lunet
21 april 2021
Bart
20 april 2021

Heerlijk eten, vers, exact op tijd geleverd en warme gerechten heerlijk op temperatuur

Melanie
19 april 2021

Heerlijke verse Sushi en hele snelle bezorging. Super bedankt.

Ivan
12 april 2021

beste in Utrecht!

Wendie
11 april 2021

Super snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 april 2021

Top kwaliteit eten, prettige service en snelle levering. Zeker een aanrader!

Stephan
9 april 2021

Hele goede Sushi! Wat mij betreft de beste in Utrecht.

Yvette
7 april 2021

Heerlijk gegeten, lekkere verse sushi

Rico & Mar
5 april 2021

Meerdere keren besteld. Blijft verassen. Kwaliteit is goed, hoeveelheid is goed en ze lezen de berichten die je typt. Ben zelf een paar keer in Japan geweest en deze sushi komt het meest overeen met wat ik veelvuldig in Osaka heb gegeten. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
3 april 2021
Michel
2 april 2021

Superlekker

Tal
2 april 2021

Geweldige sushi en vriendelijke service!

Arie
30 maart 2021

Super lekker en ook nog precies op tijd.

Sushi fan
28 maart 2021
Chantal Kamminga
28 maart 2021

De allerlekkerste sushi van Utrecht.

Amparo
27 maart 2021

Heerlijk en snel, zoals altijd

Hes
26 maart 2021

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling graag zo snel mogelijk wilde ontvangen. Ik kreeg mijn sushi pas na bijna twee uur (!) wachten.

Regine Kaasenbrood
26 maart 2021

werkelijk een prachtig aanbod van gerechten en de kwaliteit is super! Erg lekker dus - ik vind deze sushi het lekkerst van heel Utrecht. Daarom het hoogste beoordeling-cijfer , een 10 !!

Marije
25 maart 2021

Altijd heerlijke verse sushi! Ook de bezorging is top.

Esmée
24 maart 2021

Beste sushi van Utrecht!

Yvonne
24 maart 2021

Heerlijke verse sushi. En snel bezorgd!

Anna
20 maart 2021
Anoniem
16 maart 2021

Middelmatige sushi

Wytske
15 maart 2021

Beste sushi van Utrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 maart 2021

Het eten was zoals altijd op tijd en heerlijk fris en lekker!

Rico
13 maart 2021

Echt heerlijk. Haal meerdere malen bij kyushu omdat de prijs/kwaliteit verhouding echt top is. Ze lezen de opmerkingen en dat maakt de service top. Dank je wel.

Wendela Waller
12 maart 2021

Het was heerlijk! Alleen jammer dat de uramaki per 8 stuks gaan. Ik bestelde voor maar 1 persoon en had daarom liever 4x 4 stuks willen kiezen, ipv 2x 8 stuks.

marina
8 maart 2021

Buono, non commerciale della serie all you can eat. Qualita' e puntualita' nella consegna!

Anoniem
6 maart 2021
Loïc
3 maart 2021

Heerlijke sushi, zeer aan te raden.

J.
28 februari 2021

Weer heerlijke sushi. Blijft toch wel de beste uit Utrecht. Sushi zoals sushi bedoeld is.

Barbara
28 februari 2021
Anna
28 februari 2021
Anoniem
25 februari 2021
Halkes
21 februari 2021

Keurig op tijd, goede kwaliteit en ruim voldoende

juli
18 februari 2021
Robert
18 februari 2021

Sushi was heerlijk, bezorging echter wel 40 minuten te laat zonder enig bericht van het restaurant

Rico
15 februari 2021

Geweldig en echt heerlijk gegeten. Kwaliteit is echt super; goede verhouding rijst/ingrediënten. Zelfs met vriezen buiten is frituur goed bezorgd. Ze lezen de notities die bij een bestelling geplaatst worden ook en handelen er naar. Echt top. Bezorging was iets wat later dan aangegeven, maar niet problematisch. Zeker niet als het eten goed warm is, heerlijk is en ook later op de avond nog goed is (rijst droogt niet uit). Bedankt!

Katrien en André
13 februari 2021

Prachtige schotel, heerlijk vers. Aardige bezorger en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding: kwaliteit vele malen beter dan bij All you can eat restaurants.

Anoniem
13 februari 2021

Heerlijk gegeten en het eten was er zelfs vroeger dan eerst aangekondigd!

marijke
11 februari 2021
Pauline
11 februari 2021

Lekker gegeten, zoals altijd!

Fotodok
11 februari 2021

De bezorger was zeer vriendelijk. We hebben heerlijk gesmuld. Met liefde en aandacht gemaakt. Dank!!

Mies
5 februari 2021

Prima bezorging en eten

Arjeh
3 februari 2021

Twee uur voor gewenste tijd bestelling geplaatst, maar alsnog een uur te laat bezorgd. Enige excuus dat het druk was. Lekker etentje thuis in het water gevallen. De sushi zelf was lekker zoals altijd.

Regine Kaasenbrood
31 januari 2021

.. bestellen verliep heel soepel, prachtig aanbod van gerechten en de kwaliteit is super! Erg lekker dus, ik vind deze sushi het lekkerst van heel Utrecht. Daarom het hoogste beoordeling-cijfer, een 10 !!

Tessa
31 januari 2021

Super lekker!

Cirilo
31 januari 2021

Eten altijd geweldig! Bezorging erg traag vandaag. Ruim 50 minuten te laat

Jo
30 januari 2021

Het was koud

Paul
30 januari 2021
Frank
25 januari 2021

zoals gewend erg lekker en goed verzorgd. Helaas was er maar een soep bij ipv 2. Die 2e is nabezorgd maar dat was de verkeerde (en veel goedkopere) soep. Een smetje op de tot nu toe altijd goede ervaring met Kyushu

Anoniem
24 januari 2021

Heerlijk fris eten - bezorging stipt op aangekondigd tijdstip.

Gina van den Berg
24 januari 2021

Het was heerlijk. De bezorging was stipt op tijd!

Jor
23 januari 2021

Zoals altijd weer top!

Amparo
22 januari 2021

Heerlijk zoals altijd ☺️

Hans
20 januari 2021
anna
16 januari 2021
Susanne
11 januari 2021

Heel goede sushi, en altijd gezellige en vrolijke bezorgers :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 januari 2021

Top kwaliteit!

Vanessa
6 januari 2021

Their sushi is always tasty and they always deliver on time and are friendly.

Harold
5 januari 2021

Supersnel bezorgd, topkwaliteit!

Monique
5 januari 2021

Beste sushi van Utrecht en fijne bezorgservice!

MM
3 januari 2020

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monseigneur
2 januari 2020

Vis van goede kwaliteit!

Sabine Bal
1 januari 2020

Deel sushi was kapot.....

Paulina
1 januari 2020

Op tijd bezorgd! Super lekkere sushi:-)

Carrie
31 december 2020

Heerlijke sushi! Aanrader!

Sanne
27 december 2020

Altijd goed en vers! Ik bestel hier al 10 jaar en kom nooit meer ergens anders voor sushi. Het wordt altijd snel bezorgd en is super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Janknegt
27 december 2020

Heerlijke sushi, elke keer weer.

Paul
26 december 2020

Duur, maar de lekkerste van de provincie Utrecht. De Kyushurol is onovertroffen!

N.Name
22 december 2020

Dank! Lekkerste sushi in Utrecht, ook thuisbezorgd!

Jules
14 december 2020

Bestelling was niet compleet, een derde ontbrak. Werd gelukkig wel nabezorgd, maar pas nadat we uitgebreid moesten beschrijven wat er ontbrak en wat we hadden. Kon nog net een sorry vanaf bij de tweede bezorging. Eten was lekker, maar service ondermaats

ah
12 december 2020

Prima en prima service

Julius
9 december 2020

Super snelle bezorging, kwam 20 minuten eerder dan gepland, maar nog belangrijker.. Extreem goede sushi. De sashimi is super vers, de sushi ook! Mijn gouden tip is om minimaal 2 x de unagi (paling) te bestellen. Wat een goede kwaliteit.

thijs
4 december 2020

smaak erg vlak en saai, erg prijzig voor wat je krijgt. sushi met st. jacobschelp besteld maar zalm gekregen..

Maren Janssen
28 november 2020

Heerlijke sushi! De sushi rijst was perfect, rijkelijk gevuld! Opmerkelijk de maki tonijn, normaal niet mijn favoriet, maar deze is bijzonder vol smaak. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Aanrader om hier sushi te eten!

Anna
27 november 2020
EricfromUtrecht
25 november 2020

Op gevraagde tijdstip bezorgd. Lekker op smaak en nog goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger.

Guus
23 november 2020

Prima sushi, geen kritiek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachèl
22 november 2020

Zo vers en zo smaakvol. Kyushu onderscheid zich hierin van alle andere sushi tenten op de voortstraat! Wij zijn bigfan! Voor ons niets anders, zeker niet binnen deze prijs klasse

tevreden klant
21 november 2020

Precies op tijd heerlijke gerechten ontvangen!!

Monique
19 november 2020
sushilover
18 november 2020
Martien
18 november 2020

Erg goed! Heel vers en goede ingrediënten!

Tilly
15 november 2020

Het was weer erg lekker!! Warme gerechten goede temperatuur en sushi smaakvol. Extra sushi erg leuke service! Alles mooi opgemaakt en meer dan genoeg sojasaus, gember en wasabi bijgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wytske
14 november 2020

Heerlijke sushi

de Graaf
11 november 2020

Heerlijke sushi! Bezorging ook snel en op tijd

Tiny
11 november 2020

De beste sushi in Utrecht.

Jam Hair
9 november 2020

Super lekker en netjes bezorgd!

Lyda
5 november 2020

Heerlijk, echt genieten ! Prima op tijd bezocht. We hadden sushi en sashimi voor 4 personen; het was meer dan genoeg maar zo lekker dat alles opging!

Lijn
4 november 2020

Onomnomnom wat een lekkere zallempies weer! Heerlijke kwaliteitsvis. En die avocado, jammiedepammie! Als ik echt een coronadepressie heb dan bestel ik bij Kyushu en daarna gaat het weer iets beter.

Geert
2 november 2020

Altijd geweldige sushi, en snelle bezorging! Ik ben vanaf het eerste moment een zeer tevreden klant! :)

Pauline
28 oktober 2020

Snelle bezorging en lekker eten!

Rachèl
24 oktober 2020

Wooow, wat is de vis hier iedere keer weer vers. Dit zijn mensen met liefde voor de keuken en liefde voor eten! De ambiance is wat verouderd maar het eten is zo goed ik ben enorm fan!

Frank
24 oktober 2020

En supersnel bezorgd

Marlies
16 oktober 2020

Ultra lekkere sushi!!

EricfromUtrecht
14 oktober 2020

Bezorging binnen gevraagde tijdframe. eten bij bezorging nog lekker warm en prima op smaak. Vriendelijke bezorger.

Wilma
14 oktober 2020

Echt verrukkelijk! Alles vers en heel veel smaakvariatie.

Marit
14 oktober 2020

Weer heerlijk en snel bezorgd, zoals altijd hier!

Sjimmie de Jong
13 oktober 2020

Heerlijke sushi, super snel geleverd! Helaas kunnen we in deze tijden niet langskomen vanwege COVID

Michele van Zutphen
5 oktober 2020

Echt lekker en goede kwaliteit maar de enige reden dat ik soms naar een andere ga is omdat ze hier geen crisp onion sushi’s hebben of sushi’s met kip en soja siroop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
3 oktober 2020

Heerlijk en vers

AA
2 oktober 2020
Matthijs
27 september 2020

Heerlijk! Rijst perfect, vis super vers en smaakvol! Prijs kwaliteit uitstekend!

D. van Beek
25 september 2020

Super lekkere sushi! Heel scala aan soorten uitgeprobeerd en allemaal helemaal naaf wens.

Marianne
23 september 2020

Beste sushi van utrecht!

Anniek
23 september 2020

Heerlijk gegeten. We worden by Kyushu nooit teleurgesteld.

Koen
21 september 2020
RegineK
19 september 2020

WERKELIJK HEERLIJKE SUSHI ... smakelijk, de tonijn was pittig, de paling heerlijk van smaak en smeuïg .. en de grote garnaal vooraf werkelijk verrukkelijk. Om nog een te herhalen !

JPC
10 september 2020

De sushi van Kyushy is altijd goed! Veel en verse, boterzachte zalm! Wij kiezen niet anders meer!

Gerda Derksen
2 september 2020

Zoals altijd heerlijke gerechten! Salade met avocado is top!!

Marit
29 augustus 2020

Zoals altijd weer fantastisch, bijzondere sashimi's en het geld meer dan waard. Bezorging was ook op een regenachtige dag heel snel.

Julius
23 augustus 2020

Super sushi! Verse vis, lekkere gyoza’s, mooie smaken. Kregen er extra sushi nog bij for free. Aanraderrrr!

Piet van Rooijen
23 augustus 2020

Jammer dat ze 1 drankje vergeten waren. Voor de rest, alleen maar TOP👍

Minke
22 augustus 2020

Heerlijke sushi, bezorging mooi op de aangegeven tijd. Suggestie: minder wasabi en gember. We gooien vaak wat weg daarvan. En de sashimi (zalm) zou wat dunner mogen. Verder helemaal prima!

Jw
10 augustus 2020

Goeie sushi en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
9 augustus 2020

Halen hier regelmatig Sushi, Altijd keurig op tijd en heerlijke Sushi. Vooral de tempura Roll is heerlijk!

Marlou
8 augustus 2020

Veel te lang moeten wachten op onze bestelling. Na 1,5 uur pas alles ontvangen en we zelf de bezorger moesten zoeken want hij vond T adres niet.

Egbert Arkema
8 augustus 2020

Wij vonden het heerlijk

Anouk
8 augustus 2020

Heerlijke sushi, smaakte vers. Ook de warme gerechten vonden we lekker. Er zat een leuke verrassing bij voor mijn zoon die jarig was. Heel attent. Bezorging was exact op het aangegeven tijdstip! Fijn ook dat mijn opmerkingen bij de bestelling werden gelezen.

Joost
4 augustus 2020
Steven
30 juli 2020

Top sushi! Bestel hier regelmatig, altijd goede kwaliteit en netjes op tijd!

Rosemarie
25 juli 2020

Het is elke keer weer genieten!! De enige plek waar de sushi zo lekker is en de bezorging thuis is precies op tijd. Een echte aanrader!

Aad van Ierland
24 juli 2020

Wat mij betreft het beste restaurant voor sushi - rijst mooi op temperatuur, vlotte en aardige bezorger. Top.

P.
23 juli 2020
MvD
20 juli 2020

Voor ons was dit de eerste keer sushi sinds lange tijd, en de eerste keer dat we de sushi van Kyushu gingen proberen. En dat was een genot! Makkelijk bestellen, vlotte afhandeling, het was mooi ingepakt. (Meer dan) genoeg sojasaus, wasabi en gember erbij. En het allerbelangrijkste: heerlijk gegeten! Harstikke bedankt voor de fijne verrassing!

Nataliia
15 juli 2020

Great service and realy tasty!

Elise
12 juli 2020

Heerlijke sushi en vers

Arjan Vos
3 juli 2020

Altijd goede kwaliteit. Snel bezorgd.

EricfromUtrecht
28 juni 2020

Koude en warme shashimi besteld, Bezorging op aangevraagde tijdstip. Lekkere verse shashimi. Vriendelijke bezorger. Helaas was de warme shashimi vergeten en moest ik er achterna bellen.

Frank
17 juni 2020

Zoals al jaren de beste Sushi van Nederland! Zo lekker en vers!

Susan
15 juni 2020

Zoals altijd geweldige sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van Rooijen
14 juni 2020

Echt heerlijke sushi. Elke keer is het weer feest

Noortje
7 juni 2020
Marieke
7 juni 2020
aa
6 juni 2020
Theunissen
2 juni 2020

Snelle en goede service, betaalbaar.

AvM
31 mei 2020
Chantal
30 mei 2020

Altijd goede kwaliteit en heerlijk!!

Rebecca
27 mei 2020
Ariene van den Blink
24 mei 2020

goede kwaliteit, heerlijk en snel!

Cas
24 mei 2020

De sashimi mix was erg lekker. Smaakvolle vis en de sushi rijst was goed. Ook gyosa was smaakvol. Inktvis ringen helaas erg taai, die bestel ik niet opnieuw.

Anna
24 mei 2020

As always, fast delivery and delicious sushi!!

Wil
23 mei 2020

De beste Japanse Restaurant in Utrecht we zijn zeer blij met deze mensen.

Bas
21 mei 2020
Steven
21 mei 2020
Tijmen
20 mei 2020

Heerlijke sushi zoals altijd, alleen de tempura was dit keer niet heel knapperig.

Poeh
19 mei 2020

Zoals altijd erg lekker, nu kon het gelukkig worden bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
17 mei 2020

Super lekker! Box voor twee personen is genoeg om met drie van te eten. Bezorging ook netjes. Top!

Alexander
16 mei 2020
Anoniem
13 mei 2020

Beste sushi van Utrecht

Jacobse
12 mei 2020

Top zaak! Top kwaliteit steeds weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ana
12 mei 2020

The best sushi in Utrecht!

Suzanne Luiteb
12 mei 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk!!! Alleen misten wij de sojasaus bij onze bestelling, vandaar 1 sterretje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
11 mei 2020

Altijd goed....

Rembrandt Boswijk
11 mei 2020

De sushi was als altijd erg goed, we zijn vaste klant. Alleen de gember/soja/wasabi ontbrak. Vergeten of moet je dat los bestellen tegenwoordig?